IHMISOIKEUKSIEN PÄIVÄ (10. LUUKKU)

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2012, Tapahtumat / Events • 10 Dec 2012


Joulukalenterin 10. luukku poikkeaa muista luukuista, sillä tässä postauksessa aiheena on Ressussakin vietetty ihmisoikeuksien päivä. OPKH järjesti aiheesta koululla paneelin, jossa panelisteina toimivat mm. vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet ja kansanedustaja Silvia Modig. Paneeli keskittyi erityisesti ihmiskauppaan, ja ajatuksia herättävän keskustelun aiheiksi päätyivät niin seksibisnes, sen leviäminen Suomessa ja Euroopassa, kuin myös esimerkiksi totaalikieltäytyjien ihmisoikeudet ja se, mitä yksittäinen henkilö voi tehdä taistelussa ihmiskauppaa vastaan.

Paneelin alussa näytettiin The A21 -kampanjan mainosvideo, jonka tarkoituksena on levittää tietoa ihmiskaupasta ja tarjota sen uhreille mahdollisuus saada apua. Lopuksi näytettiin vielä toinen video, jonka linkkaan myös tämän postauksen loppuun herättämään ajatuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>