JOULUKALENTERIN 16. LUUKKU

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2012, Luokittelematon / Uncategorized • 17 Dec 2012

Enää reilu viikko, niin pakettien availu saa alkaa! Jos piparit alkavat kuitenkin tulla jo ulos korvista ja kauppakeskuksissa raikaavat joululaulut pyörivät päässäsi, voit paeta talvea ja joulua palauttaen mieleesi kesäisen tunnelman seuraavien viiden niksin avulla!

1. Ruoka
Esimerkiksi grillivartaat ovat hyvin kesäinen ruoka! Kaikista aidoin kesäfiilis syntyy, jos juomat ovat hieman väljähtäneitä ja lämpimiä, ja jos onnistut saamaan jostain ruokien ympärille pörräämään kärpäsiä…

2. Koristelu
Sulje talven pimeys ikkunoiden toiselle puolelle. Kotisi lämmitystä ei tarvitse koventaa, koska kesämme eivät ole tunnetusti sieltä lämpimimmästä päästä täällä Suomessa. Jos omistat ilmankostuttimen, voita laitta se täydelle teholle. Aidon kesäisen tuoksun saat hyttyssavuttimella (HUOM! Hyttyssavuttimen polttaminen sisätiloissa omalla vastuulla)!

3. Pukeutuminen
Voit feikata palamisen levittämällä poskipäillesi hieman poskipunaa. Vedä päällesi uikkarin alaosa ja hawaii-paita, sandaalit (joiden alle luonnollisesti valkoiset urheilusukat) ja kaiva jostain kaapin pohjalta päähäsi lippis. Plussaa vaatteet tahrivasta aurinkorasvasta ja vahvasta hyttysmyrkystä!

4. Musiikki
Tunteen oikeasta kesästä saat vain kuuntelemalla aitoa oikeaa hyttysen ininää! Nauhoitteita löytyy internetistä.

5. Aktiviteetit
Petankki ja melkein kansallislajiksemme noussut saappaanheitto onnistuvat hyvin varmasti lumihangessakin. Korttipelit tuovat sopivasti mieleen sadepäivät (joita on kesäisin melko usein), eikä avannossa uiminenkaan loppujen lopuksi eroa kauheasti kesällä uimisesta, onhan vesi melkein yhtä lämmintä…

Kuvan URL: http://www.sodahead.com/fun/do-you-like-christmas/question-3386237/?link=ibaf&q=&imgurl=http://s3.guyism.com/up/2012/11/grumpy-cat-must-see-imagery-guyism-christmas.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>