CHRISTMAS LOUNGE (19. LUUKKU)

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2012, Luokittelematon / Uncategorized • 19 Dec 2012

Joulukalenterin 19. luukun takaa paljastuu kuvia Christmas Loungesta! Keskiviikkona ressut kokoontuivat viettämään yhteistä pikkujoulua rakkaan koulumme juhlasaliin. Saimme nauttia Idan, Topiaksen ja Karrin musiikkiesityksistä, Wanhojen toimikunnan joulutortuista sekä tottakai myös toistemme loistavasta seurasta. Tuomas Sirénin opetuksessa pääsimme myös kokeilemaan tanssimista cha-chan tahtiin, ja vaikka allekirjoittanut ei latinorytmien maailmassa varsinaisesti loistanut, pärjäsivät ressut varsin hyvin!

Pukukoodi tapahtumaan oli coktail, ja voin ilokseni todeta, että varsin moni oli tämän mukaan myös pukeutunut. Illan tunnelma oli katossa, ja tunnit kuluivat tanssiessa kuin huomaamatta! Viimeistään YMCA sai potin räjähtämään ja kaikki mukaan tanssimaan.

Kiitokset vielä kaikille paikalle päässeille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>