JOULUJUHLA (22. LUUKKU)

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2012, Luokittelematon / Uncategorized • 22 Dec 2012

Joulu hiipii päivä päivältä lähemmäs, ja 22. päivänä ressut viettivät yhdessä joulujuhlaa. Puoli vuotta kului yhdessä hujauksessa, ja vaikka koulun alkamisesta tuntuukin olevan vain muutama viikko, oli nyt tullut aika toivottaa vielä viimeisen kerran hyvät joulut koulukavereille. Seuraavan kerran näemmekin sitten ensi vuoden puolella!


Suuren opiskelijamäärän vuoksi juhlat jaettiin vuositasojen mukaan kolmeen osaan. Kaikissa juhlissa juontajina toimivat Simo ja Ella.

Joulujuhla koostui pääosin musiikkiesityksistä, joita oli ihana kuunnella. Jouluhenkiset kappaleet nostivat fiilistä entisestään, enkä voi kuin sanoa, että koulustamme kyllä löytyy lahjakkaita ihmisiä.
Joulujuhlien aikana muistettiin myös matematiikkakilpailussa pärjänneitä. Ykkösistä parhaiten menestyi Alpi, onnea!
Juhla huipentui rakkaan Joulupukin anteeksi, Urho Kalevi Kekkonen -pukin vierailuun! Hänen johdollaan pääsimme opettelemaan tanssiaskelia (tanssiminen on selkeästi ollut ykkösaktiviteetti joulukuussa), ja viimeisenä kuultiin tottakai myös pätkä Gangnam Stylestä.

Kiitoksia vielä kaikille joulujuhlaan osallistuneille! Erityiskiitos järjestäjille ja esiintyjille. Jouluun on enää muutama päivä aikaa, joten ei muuta kuin aivan ihanan rentouttavaa ja tunnelmallista lomaa ja joulunaikaa kaikille ressukoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>