JOULUKALENTERIN 23. LUUKKU

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2012, Luokittelematon / Uncategorized • 23 Dec 2012

Aatonaattona blogissa pääsee edustamaan OPKH:n ihastuttava puheenjohtajisto! Markus (pj) ja Ida (vpj) vastasivat muutamaan kuluneeseen syksyyn liittyvään kysymykseen.

Millaista on ollut toimia OPKH:n puheenjohtajistona Ressun lukiossa?

Markus: “Ollaan Idan kanssa kohta kautemme puolivälissä ja toivottavasti voin kummankin puolesta sanoa, että ollaan nautittu tästä syyslukukaudesta. Sen lisäksi, että alamme huomaamaan nykyisen hallituksen aikaansaannoksia, olemme ystävystyneet monien uusien ihmisten kanssa ja koen, että meidän kahdenkin välinen ystävyys on syventynyt syksyn aikana.”

Ida: “Olen pitänyt varapuheenjohtajana toimimisesta todella paljon! Välillä töitä ja stressiä on ollut hirveästi, mutta kaikki on hoitunut silti loppujen lopuksi, kiitos ihanimman mahdollisen puheenjohtajaparin ja hallituksen.”

“Paljastakaa toisistanne jotakin, mitä ressut eivät uskoisi!”

Markus: “Joudun ehkä myöntämään, että Ida on meidän puheenjohtajistosta se kiltimpi osapuoli. MAOLin luku on kyllä Idaltakin jäänyt vähemmälle, tosin tätä menetystä on kompensoinut C2-H5-OH:ta sisältävien juomien nauttiminen. Noh, onhan niitä miehiäkin liittomatkoilla pyörinyt.”

Ida: “Markus tekee ihan liikaa töitä. Onneks keskustan kämpästä on kuitenkin lyhyt matka (Ressun lisäksi) myös Helsingin vilkkaaseen homoyöelämään, jonka herra puheenjohtaja tuntee jo ilmeisen hyvin. Asiallisen puolen lisäksi Markukseen tutustuessa löytää myös sen humoristisen, välillä turhankin kaksimielisen puolen, ja Markus jos joku ymmärtää mieshuolia!”

Kiitokset puheenjohtajistollemme, joka on tehnyt loistavaa työtä kuluneen syksyn aikana. Keväällä samaan malliin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>