Ressu-Talent 2013

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized, Tapahtumat / Events • 28 Apr 2013

Kulttuuriiviikko (tsekkaa tämä postaus!) huipentui perjantaina 29.4. järjestettyyn perinteiseen Ressu Talent Show:hun, johon saapui juhlasalillisen verran ressuja jännittämään ja hurraamaan, kun kanssaopiskelijat esittelivät Talent-ohjelman formaatin mukaan lavalla vuorotellen kykyjään. Kilpailuun osallistui yhteensä viisi kilpailijaa, joiden joukosta yleisö äänesti suosikkiaan. Ensimmäiseksi tullut sai palkinnoksi 50 euron arvoisen kirjekuoren, toiseksi tullut sai käteensä 30 euroa ja kolmanneksi vuorostaan 20.Yleisö asettuu aloilleen ja esiintäjät odottavat sivussa vuoroaan.

Juontajana kilpailussa toimi ihastuttava Mike, joka hoiti hommansa hyvin!

Tiukan tuomaristopöydän takaa löytyivät Topias Keskitalo, Sanna Aittola ja Timja Aunola. Vaikka opettajaedustusta ei tänä vuonna ollutkaan, hoitivat tuomarit tehtävänsä varsin mallikkaasti, ja jokainen kilpailija sai vuorollaan rakentavaa palautetta.

Ensimmäisinä lavalle kipusivat Ida Maria Paul ja Aleksi Avela, jotka soittivat Idan laulaessa ja Aleksin säestäessä kitaralla Idan itsensä kirjoittaman ja säveltämän kauniin kappaleen. Yleisö oli mukana heti ensitahdeista, ja kannustus jokaista esiintyjää kohtaan jatkui kilpailun loppuun saakka.

Musiikintäyteinen Talent jatkui, kun vuoroon pääsi Miika Rosvall, joka soitti taitavasti pianokappaleen näytteenä taidoistaan.

Pianolinja Talentissa jatkui, kun seuraavaksi koskettimien äärelle istuutui Simo Nuuttilla. Hän soitti myöskin itse säveltämänsä kauniin ja herkän kappaleen, jota yleisö kuunteli vaikuttuneena.

Myös Ressun IB-edustus tuotiin esille, kun Santiagon myötä soitin vaihtui takaisin kitaraan ja laulu palasi jälleen kuvioihin. Santiagon esityksen myötä myös tuomarit pääsivät kokeilemaan englannin kielen taitojaan, ja yleisö oli varmasti samaa mieltä lukuisina toistuneiden “very good” -kommenttien kanssa.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä nähtiin lavalla kilpailun ensimmäinen ryhmäesitys, jonka kolmikko muodostui Roman Beletskista, Ville Kumpulaisesta ja Eveliina Tiaisesta. Sanat eivät tahtoneet aina pysyä mielessä, mutta sen sijaan ryhmä vetikin ehdottomasti pisteet kotiin omalaatuisuudesta ja mielikuviksellisuudesta. Yleisö ei ehkä ollut esityksestä ihan perillä koko ajan, mutta vähintäänkin esiintyjillä oli varmasti hauskaa. Jokainen salissa ollut varmasti jäi esityksen jälkeen enemmän tai vähemmän hämmentyneelle, mutta kuitenkin iloiselle mielelle.

Esitysten jälkeen oli äänestyksen ja ääntenlaskennan aika. Kilpailu oli kovaa, mutta lopulta voittajiksi selviytyivät Ida Maria Paul ja Aleksi Avela! Toisella sijalla palkittiin Santiago, ja viimeisenä kärkikolmikossa piti paikkaa Romanin, Villen ja Eveliinan kolmikko.

Kiitoksia jokaiselle tapahtumaan osallistuneelle ja onnittelut voittajille! Ensi vuonna uudestaan ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>