TERVETULOA!

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 20 Aug 2013

Hei kaikki vanhat ja uudet Ressukat! OPKH haluaa lämpimästi toivottaa kaikki oppilaat, etenkin uudet ykköset, tervetulleeksi aloittamaan uutta lukuvuotta rakkaassa koulussamme! Tulkoon tästä vuodesta yhtä riemukas ja sivistävä kuin aiemmistakin! ;) Nyt kerromme hieman opiskelijakunnan hallituksesta ja siitä, miksi juuri sinun kannattaa sinne pyrkiä!

Ressun oppilaskunnan hallituksen tehtävänä on edustaa teitä kaikkia ja taistella etujenne puolesta. OPKH on enemmänkin kuin pelkkä vahva vaikutuskanava oppilaille: se on kuin perhe, jossa vallitsee syvä luottamus ja yhteishenki. Lisää oppilaskunnan hallituksesta voit lukea täältä.

OPKH:n blogin tarkoitus on informoida ja viihdyttää: täältä löydät viikoittaiset ruokalistat, kuvia koulun tapahtumista, joulunaikaan kalenterin sekä muuta satunnaista höpinää. Blogia kannattaa siis tsekkailla silloin tällöin! Ilmoitamme uusista teksteistä usein myös oppilaskunnan Facebook-sivulla.

Keskiviikkona 28. elokuuta kannattaa siis jokaisen Ressukan osallistua vuosittaiseen OPKH:n syyskokoukseen. Kokouksessa valitaan tälle lukuvuodelle uusi hallitus, johon jokainen Ressu on tervetullut pyrkimään mukaan! Uusille ykkösille on hallituksessa myös paikkansa, joten kannattaa asettua ehdolle tai vähintäänkin saapua äänestämään ja näin vaikuttamaan koulumme toimintaan! OPKH:n jäsenyys on todellakin tavoittelemisen arvoinen asia, sillä sen lisäksi, että olet niin sanotusti vallan ytimessä, saat myös takuuvarmasti uusia ystäviä ;)

Voimia ja intoa uuteen lukuvuoteen! Etsi totuutta!

Terveisin OPKH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>