TERVEYSPÄIVÄ 11.10.

By Ressun OPKH • Tapahtumat / Events • 27 Oct 2013

Juuri ennen syysloman alkamista vietettiin Ressussa perinteistä terveyspäivää, jolloin koko koulupäivän ajan oli erilaista terveyteen liittyvää ohjelmaa! Ressut saivat kehonsa vetreiksi ja mielensä virkeiksi, kun aamun ensimmäisellä oppitunnilla OPKH kiersi luokissa vetämässä aamujumppaa.Välillä jumppaa jouduttiin vetämään luokkatilojen ulkopuolellakin, mutta se ei menoa haitannut!

OPKH:n jumppatiimin jäsenet tunnin kestäneen urheilusession jälkeen tyytyväisinä (ja hikisinä). Kunto oli paikoin koetuksella, mutta jumppaajat vetivät kuitenkin kunnialla loppuun asti.

Seuraavalla oppitunnilla entinen ressu saapui Väestöliitosta pitämään nuorten seksuaaliterveysluentoa, jota ressut saapuivat kuuntelemaan juhlasaliin vankoin joukoin. Luento oli varsin kiinnostava, ja jokainen oppi luennon aikana varmasti jotakin uutta.

Luennon jälkeen sanoman tehostamiseksi jaettiin OPKH:n toimesta ressuille myös ilmaisia kondomeja! Malleja oli tarjolla viittä erilaista, joten jokaiselle löytyi varmasti mieleinen.

Päivä huipentui ruokiksella pidettyyn, jo perinteeksi muodostuneeseen kortsujuoksuun. Kilpailijat kääritään tiukasti kelmuun, ja he hyppivät sitten kortsujen luokse, poimivat yhden maasta suullaan ja pomppivat takaisin. Osanottajia odottamassa lähtömerkkiä.


Leveähymyiset voittajat! Vauhdikkaassa kisassa tiensä loppuun asti taistelleet saivat valita itselleen palkinnoksi mieleisensä kortsupaketin.

Muun ohjelman lisäksi päivän aikana jaettiin teeman mukaisesti myös terveellistä sapuskaa, eli kurkkuja, porkkanoita ja niiden päälle vielä purkkaa. Toivottavasti kaikilla oli hauska päivä ja syksynne on jatkunut terveellisissä merkeissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>