RESSUWEEN 2013

By Ressun OPKH • Tapahtumat / Events • 8 Nov 2013

Huuu! Torstaina 31.10. vietettiin Ressussa halloweenia, ja käytävillä nähtiin jos jonkinlaista hämärää hiippailijaa. Päivän aikana herkuteltiin Wanhojen toimikunnan leipomuksilla, seikkailtiin utuisessa ja hämärässä halloweenkäytävässä, ratkottiin murhia ja tottakai päätettiin, kenelle kuului tänä vuonna titteli parhaasta pukeutumisesta.

Halloween-teema näkyi vahvasti myös ruokapuolella, ja Wanhojen kahvilassa oli tarjolla muun muassa verisiä sormia ja silmämunia.

Halloweenin onnistumisesta oli vastuussa Emma, jonka (ja jonka työryhmän) ansiosta päivä saatiin onnistumaan! Kurpitsan uumenista myös paljastui suklaata niille, jotka eivät raaskineet (tai uskaltaneet) käyttää rahojaan halloween-herkkuihin.


Kammottava käytävä houkutteli luokseen rohkeita ressuja, jotka saattoivat matkallaan kuulla totuuden tulevaisuudestaan ennustaja Mösjöö Jormalta. Viimeisenä etappina kaikkein urheimmille oli mahdollista päästä pelaamaan täysin pimeässä Slendermania. Kyseisen pelin valkonaaman saattoi bongata myös Ressun käytäviltä, hui!

Salakavala norssi oli päässyt livahtamaan Ressun avoimista ovista sisään, ja tämä vaarallinen vierailu oli päättynyt neljän viattoman opiskelijan veriseen ja raakaan murhaan. Veriteot oli suoritettu neljässä eri paikassa, mutta yhtäkään ruumista ei ollut jätetty lojumaan sellaisenaan: jokaiselta puuttui yksi raaja! Raajat kuitenkin löydettiin ovelien ressujen toimesta katalan norssin kätköistä ympäri koulua.Aulasta löytyi päivän ajan valokuvausseinä, jossa saattoi käydä ikuistamassa päivän joko yksin tai yhdessä. Pukeutujia löytyi jokaiselta luokka-asteelta, ja päivän aikana järjestettyyn pukukisaan osallistuttiin monenlaisilla nerokailla asukokonaisuuksilla. Valitettavasti kilpailun saattoi voittaa kuitenkin vain yksi, ja raati päätyi julistamaan voittajaksi…

…tämän hehkeän ja viettelevän ladyn! Brence vei loistavalla kokonaisuudella (ja etenkin asunsa kantamisella) ykkössijan. Lisäksi kirjastonhoitaja saa erikoismaininnan, sillä Jigsawn Billy-nukke -asu sai varmasti monella niskakarvat pystyyn.

Toivottavasti kaikilla oli pelottava ja ennen kaikkea hauska Ressuween! Ensi vuonna uudestaan ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>