Joulukalenterin 18. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2013 • 18 Dec 2013

18. luukussa Riikka Ilmonen (12A) ja Helmi Erkamo (11D), jotka ovat molemmat paluuvaihtareita.

Mitä jäi mieleen joulusta ulkomailla?

Riikka: Olin vaihdossa Chilessä, missä joulua vietetään kesälomalla. Ulkona oli 20 astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Söimme perheen kanssa kalkkunaa, salaattia ja perunaa. Teimme myös joulutorttuja, joiden ulkomuoto tosin epäonnistui. Meidän oli tarkoitus mennä kirkkoon, mutta myöhästyimme. Katsoimme telkkarista Grinchin.

Helmi: Ranskassa perheeni oli katolinen, joten menimme joulukirkkoon keskiyöllä. Joulusukkien sijaan laitoimme kuusen alle kengät, joiden ympärille lahjat laitettiin. Joululounas kesti ainakin viisi tuntia. Ruokaa vain tuli ja tuli ja söimme paljon!

Douce Nuit, Sainte Nuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>