CHRISTMAS LOUNGE 13.12.

By Ressun OPKH • Tapahtumat / Events • 9 Jan 2014

Pahoittelut kovin viivähtyneestä Christmas Lounge -postauksesta! Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Alkanut lukukausi on myös varmasti saanut jo monella stressitason kilahtamaan korkealle, joten mikäs sen parempi keino rentoutua kuin muistella menneitä ja ottaa katsaus viime vuoden kivaan tapahtumaan.

Christmas Lounge sattui samalle päivälle Lucian päivän kanssa, ja juhlapäivän kunniaksi myös Ressussa kiersi oma Lucia-kulkue. Kaunis Vivi Mattsson toimi Luciana, ja muut OPKH-laiset kuorona ympärillä! Kulkue kiersi luokissa ja jakoi opiskelijoiden piristykseksi myös pipareita.

Illalla päästiinkin sitten varsinaiseen asiaan, kun ressut saapuivat kauniisti smar casual -pukukoodin mukaisesti pukeutuneina juhlimaan Christmas Loungea. Juhlasali oli koko illan varsin täynnä, ja tapahtuma oli varsin onnistunut! Illan aikana tanssittiin niin bilemusiikin kuin cha chankin tahdissa (Tuomaksen opastuksella tietysti).

Tarjolla oli vapaasti otettavana glögiä, pipareita ja Wanhojen toimikunnan leipomia joulutorttuja.
Toivottavasti kaikkien ilta oli hauska ja onnistunut! Tsemppiä ressut uuteen kouluvuoteen, äkkiä se aika taas menee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>