OPKH:n Plan-kummilapsi

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 21 Jan 2014

Tiesitkö, että Ressulla on ollut jo useita vuosia kummilapsi Laosissa? Plan-järjestön kautta hankittu kummilapsemme on nimeltään Soumisay ja iältään nelivuotias. OPKH lähettää hänelle kuukausittain 27 euron tuen. Alla kuvia Soumisaysta ja hänen kuulumisensa!

Kummilapsitoiminnan lisäksi Planin toimintaan Laosissa kuuluvat mm. paremman perusopetuksen, lastensuojelun, hygienian, vedensaannin sekä äitien, vastasyntyneiden ja lasten hyvän terveyden ja ravitsemuksen puolesta taisteleminen.

Ota yhteyttä oppilaskunnan hallitukseen, jos haluat lisätietoja, tai käy sivulla www.plan.fi!

Did you know that Ressu has, for many years now, had a godchild in Laos? Our godchild, appointed by the Plan-organization, is named Soumisay and is four years of age. The Student Council supports Soumisay with a monthly 27€ contribution. Get in touch with the Council, if you want more information, or check out http://www.plan.fi/en-GB/ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>