RESSUN LUKION NAM-KARSINTAKONSERTTI 17.1.2014

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 21 Jan 2014

Ressun lukiossa järjestettiin perjantaina 17.1. N.A.M-karsintakonsertti. N.A.M eli Nuorille Apua Musiikilla on hyväntekeväisyskonsertti, johon osallistuu yhdeksän pääkaupunkiseudun lukiota. Kussakin lukiossa järjestetään karsintakonsertti, jonka voittaja pääsee muiden lukioiden voittajien kanssa esiintymään kulttuuriareena Glorialle! Gloriassa pidetään huhtikuussa varsinainen päätapahtuma, jonka lipputulot menevät lyhentämättöminä Mannerheimin lastensuojuleliitolle kouluviihtyvyyden parantamiseksi ja koulukiusaamisen kitkemiseksi. Lipunmyynnistä ja itse loppukonsertista lisää tietoa tulossa lähiaikoina, stay tuned!

HUOM! Tapahtuma ei ole OPKH:n järjestämä.

Ressussa oltiin perjantaina hyvällä fiiliksellä ennen konsertin alkua. Juontajina toimivat ihanat Farhasaad Shahid ja Niilo Laiho, ja juonnot kuultiin niin suomeksi kuin englanniksikin.

Ensimmäisinä esiintyivät Sanni Vilmi ja Santeri Huuskonen Chester Seenin kauniilla kappaleella God Damn You’re Beautiful.

Heidän jälkeensä esiintyi yleisölle vuorostaan Miika Rosvall, joka soitti itse säveltämänsä kappaleen Living Moonlight.

Pianoesityksen jälkeen kuultiin Aviciin Hey Brother, jonka esittivät Bori, Kiia ja Aleksi.

Heidän jälkeensä esiintyi Sarah Faurie, jonka kappale Princess on a White Horse on myöskin itse kirjoitettu ja sävelletty.

¨

Sarahin jälkeen lavalle pääsivät Santi ja Guilherme, jotka esittivät kappaleen More Than Words.

Sokerina pohjalla nähtiin vielä tyttötrio Katriina Vänttinen, Petra Koivuvaara ja Emilia Vartiainen, jotka yhteensopivilla äänillään lauloivat Lorden kappaleen Royals.

Kun kaikki esitykset oltiin nähty, pyydettiin kaikki esiintyjät vielä kertauksen vuoksi lavalle. Voittajan äänestys hoidettiin lappuäänestyksellä, ja jokainen katsoja sai äänestää yhtä mieluisinta esitystä. Kilpailu oli hyvin tasaväkinen, ja vain muutama ääni ratkaisi lopullisen voittajan!


Äänestystuloksia laskettaessa kävi kova kuhina, ja tällä välin Ida Maria esitti oman kappaleensa Just a Storm ja tämän lisäksi Amy Winehousen biisin Valerie. Idan toinen oma biisi, Walk on By, on juuri ilmestynyt Youtubessa! Käykää kuuntelemassa ja katselemassa, kappale löytyy hakusanoilla Ida Paul.

Kovan taiston jälkeen voittaja selvisi, ja loppukonserttiin lähtevät Santeri Huuskonen ja Sanni Vilmi! Onnittelut, huhtikuussa nähdään Gloriassa! ;-)


IB-opiskelijat olivat järjestäneet konsertin yhteyteen kahvion, josta saattoi ostaa jos jonkinlaisia herkkuja. Sen ja ovella pidetyn pienen vapaaehtoisen keräyksen tuotto menevät myöskin suoraan Mannerheimin lastensuojeliitolle. Rahaa saatiin kasaan lähemmäs sata euroa!

Suuret kiitokset vielä koko karsintakonsertin järkkäystiimille! Koko toiminta on täysin oppilaslähtöistä, ja Ida Maria Paulin kokoama työryhmä on hoitanut koko konsertin alusta loppuun asti itse. Kiitokset myös esiintyjille ja yleisölle, toivottavasti kaikilla oli hauska päivä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>