NAM-KONSERTTI 26.4. @GLORIA

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 17 Apr 2014

NAM eli Nuorille Apua Musiikilla on hyväntekeväisyyskonsertti, joka järjestetään lauantaina 26.4. klo 20 kulttuuriareena Gloriassa. Konserttiin osallistuu kahdeksan pääkaupunkiseudun lukiota, joista kussakin on järjestetty lukuvuoden aikana karsintakonsertti. Näiden karsintakonserttien voittajat ovat niitä, jotka pääsevät esiintymään vielä suuremmalle yleisölle Gloriaan! Luvassa on huikeita esityksiä, joissa lahjakkaat nuoret pääsevät näyttämään kykynsä. Lipputulojen ja konsertin aikana järjestettävän bakesalen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä MLL:lle kiusaamisen vastaiseen kampanjaan.

NAM-konsertin lippuja on vielä myynnissä Tiketissä, käy ostamassa omasi täältä!

Tsekkaa etukäteen video esiintyjistä ja Mikael Gabrielin, Jenni Vartiaisen ja Laura Närhen terveiset NAMille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>