RESSU-TALENT 2.5.2014

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 13 May 2014

Toukokuun vaihteessa Ressussa riitti menoa ja meininkiä, sillä heti kulttuuriviikon ja vapun jälkeen oli aika järjestää vuotuinen Ressu-Talent. Juhlasali täyttyi perjantaina 2.5. ressuista, jotka kannustivat ja äänestivät Talent-ohjelman formaatin hengessä neljästä huikeasta kykyjään esittelevästä opiskelijasta suosikkiaan. Vain yksi saattoi yltää ykkössijaan ja rahapalkintoon, mutta jokainen kuitenkin sai ensiluokkaista palautetta hurmaavalta ja asiantuntevalta tuomaristolta.

Tapahtuman juontamisesta vastasivat Essi Aarnio ja Vitaliy Gurov, jotka saivat kilpailun sujumaan jouhevasti ja nostattivat tunnelmaa. Jälkimmäiseen vaikuttivat erityisesti Vitaliyn silloin tällöin lohkaisemat tiedevitsit, kuten Ressun henkeen sopii!

Ressu-Talentissa tuomareina toimivat rakas rehtorimme Ari Huovinen, matematiikanopettaja Mika Spåra ja englanninopettaja Karoliina Vaapio.

Ensimmäisenä lavalle nousi Miika Rosvall, joka käytti soittaessaan hyödyksi koko kitaraa pelkkien kielien sijaan.

Talent jatkui kitaransoitolla, ja vaikka Miika oli asettanut riman korkealle, veti Santiago toisena esiintyjänä homman kotiin!

Kolmas esiintyjä jatkoi kilpailun musikaalista linjaa, mutta soitin vaihtui kitarasta viuluun. Taso ei kuitenkaan laskenut tippaakaan, vaan Mingchen Li soitti uskomattoman taidokkaasti.

Neljännessä ja viimeisessä esityksessä Talent otti täysin uuden suunnan, kun musiikista luovuttiin täysin, ja tilalle saatiin astetta taianomaisempi esitys! Maaginen Meitäti & McJugistus esittelivät yleisölle taikatemppuja, ja ainakin Ressun ikioman Jäniksen vetäminen hatusta onnistui mainiosti.


Ressu on tietysti vahvasti ajan hermolla, joten vanhanaikaisen lappuäänestyksen sijasta kokeiltiin uudenlaista ääntenlaskentajärjestelmää. Opiskelijat ja opettajat äänestivät suosikkiaan kätevästi Kahoot!-nettisivun kautta, ja ohjelman laskiessa tulosta kuultiin rumpujen pärinää…

Vielä ennen voittajan selviämistä kuultiin kuitenkin vielä yksi yllätysnumero, sillä Hatakka ja Jänis jammailivat lavalla Happy-biisin tahdissa OPKH:n puheenjohtaja Simo Nuuttilan säestäessä pianolla.

 

Tiukassa kilpailussa saatiin tulokseksi ensin tasapeli, mutta finaalikierroksen jälkeen rahapalkinnon voittajaksi valittiin Miika Rosvall! Onneksi olkoon voittonsa ansainneelle Miikalle ja kiitokset kaikille, jotka osallistuivat Talenttiin :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>