RESSU GOES 80’S 28.-30.4.2014

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 14 May 2014

Huhtikuun loppumetreillä Ressussa käynnistyi kevään perinteinen huipputapahtuma aka Kulttuuriviikko, jonka teemana oli tänä vuonna 80-luku. Kolmipäiväisen kulttuuriviikon aikana järjestettiin muun muassa 80-luvun tanssitunti, jonka aikana kasarimusiikki raikasi ja jolla ressut pääsivät pistämään jalalla koreaksi ja opettelemaan kuumimmat tanssimuuvit vuosikymmien takaa. Välituntisin kuviksenluokan edessä riitti vilskettä, sillä kultsaviikolla järjestetystä Vohvilasta pääsivät nälkäiset opiskelijat hakemaan vohveleita huokeaan hintaan. Kulttuuriviikko huipentui vappuaattoon ja silloin järjestettyyn teeman mukaiseen pukeutumispäivään!Pukeutumispäivänä Ressussa vilisi 80-luvun henkeen sonnustautuneita opiskelijoita, mutta ykkössijan pukukilpailussa nappasi kuitenkin Stella Soirola. Onneksi olkoon!

OPKH kiittää kaikkia kulttuuriviikkon osallistuneita, toivottavasti jokaisella oli hauskat kolme päivää :-) Ensi vuonna taas uudestaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>