OPKH-kokous 13.9.2011

By Ressun OPKH • Blogi / Blog, Kokoukset / Meetings • 22 Sep 2011

Heippa kaikki!

Olen Markus Kemppainen, OPKH:n tuore sihteeri.

Tarkoituksena on, että kirjoittelen tänne hienoille nettisivuillemme meille kaikille ressuille ajankohtaisista asioista, joista on kokouksessa ollut juttua. Jatkossa tulemme julkaisemaan pöytäkirjat myös Facebookissa, Ressun oppilaskunta-ryhmässä. Sen lisäksi pöytäkirja tulee jatkossakin nähtäville OPKH:n ilmoitustaululle kellarikerrokseen.

Pidimme ensimmäisen varsinaisen kokouksemme uudella kokoonpanolla 13.9. Kokouksessa käsittelimme lähinnä tapahtumia, joita OPKH on lähiaikoina järjestämässä. Tapahtumien vastuuhenkilöt tulevat kirjoittamaan tapahtumista tarkemmin tähän blogiimme myöhemmin. Näitä tapahtumia ovat presidentinvaalipaneeli, terveyspäivä ja pikkujoulubileet. :)

Terkuin,

Markus

 

Kuva: www.immi.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>