RUOKALISTA/VKO 20

By Ressun OPKH • Ruokalistat / Menus • 11 May 2014

Maanantai 12.5.

Kalkkunakastiketta L N S K, Tomaatti-kasviskastiketta M L G K

tummaa tai täysjyväriisiä, mustaherukkahilloa, salaattia

Tiistai 13.5.

Silakkamurekepihvejä VL, pinaattikastiketta L K, perunaa

Kasvispyttipannua M L G K,  paistettu kananmuna

salaattia

Keskiviikko 14.5.

Pinaattiohukaisia luomujauhoista M L

Sienikiusausta L G K

perunasosetta, Napolin salaattia L K

salaattia, leipää

Torstai 15.5.

Hernekeittoa luomuherneistä M L G N K

Kasvishernekeittoa luomuherneistä M L G N S

tuorepalat, luomuleipää

raparperipiirakkaa luomujauhoista M L N S ja vaniljavaahtoa VL G K N S

Perjantai 16.5.

Liha-makaronilaatikkoa luomupastasta

Kasvis-makaronilaatikkoa luomupastasta L

ketsuppia, salaattia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>