Kevään juhlat Ressussa

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 4 Jun 2014

Viimeisellä kouluviikolla Ruttis-kausi korkattiin OPKH:n järjestämällä perinteisellä grillausiltapäivällä. Makkarat, maissit ja vaahtokarkit tirisivät tulella, mutta valitettavasti sateinen ja viileä sää ei suosinut. Onneksi loppuviikkoa kohden sää parani, ja niin kevätjuhlassa perjantaina kuin myös uusien ylioppilaiden lakkiaisissa lauantaina aurinko paistoi ja suut kääntyivät hymyyn. Ensi syksynä osa jatkaa uudella vuodella Ressussa ja vastavalmistaneet lähtevät kohti lukionjälkeisiä seikkailuja, mutta ihana ja rentouttava kesäloma on onneksi kaikille yhteinen!

Perjantain kahteen kertaan, ykkösille ja kakkosille erikseen järjestetyn kevätjuhlan aloitti hienolla esityksellä PiMyn suurkuoro.

Kevätjuhlan järjestäminen on perinteisesti OPKH:n ykkösten heiniä, ja tänä vuonna kevätjuhlan juonsivat suomeksi ja englanniksi 1. vuosiasteelta Stella Soirola ja Santeri Huuskonen.

Musiikkiesityksen jälkeen rakas rehtorimme Ari Huovinen toivotti ressut kesälomalle puheensa saattelemana.

Puheen yhteydessä jaettiin roppakaupalla stipendejä, onnittelut kaikille ahkeroinnista ja menestyksestä palkituille! Tämän jälkeen oli vuorossa Niilo Laihon ja Joel Raiskion musiikkiesitys.

Viimeisestä musiikkiesityksestä huolehtivat Ressun juhlien konkarit Topias Keskitalo ja Aleksi Avela.


Juhla huipentui tunnelmallisesti Suvivirteen, mutta sitä ennen opettajat pääsivät lavalle hauskuuttamaan yleisöä legendaarisella kevätjähmyllä. Viimeiseen pariin mennessä jokaista varmasti nauratti!

Kevätjuhlapäivänä koulullemme kokoontui tapaamiseen myös joukko 50 vuotta sitten valmistuneita ressuja.

Iltapäivällä ykköset ja kakkoset pääsivät kirmaamaan kesälaitumille, mutta abiturienttien juhlapäivä oli vasta edessä. Lauantaina Ressun lakitus järjestettiin tuttuun tapaan juhlavassa ja tunnelmallisessa Vanhassa kirkossa.

Lauantain lakkiaisjuhlassa Niilo Laiho, Roman Beletski, Ville Kumpulainen ja Eveliina Tiainen esittivät upeasti kappaleen Rio Ancho.

Rehtorin puheen jälkeen päästiin ylioppilastodistusten ja stipendien – joita ressuille kyllä riitti – jakoon!

Tuoreet ylioppilaat saivat lakkinsa.

Jäniskin mahtui ylioppilaiden kuviin :) Onnea vastavalmistuneille!

Rentouttavaa ja nautinnollista kesälomaa kaikille ressuille sekä kiitos osallistumisestanne OPKH:n tapahtumiin ja muuhun koulun toimintaan! Nähdään taas syksyllä! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>