OPKH-kokous 22.9.2011

By Ressun OPKH • Blogi / Blog, Kokoukset / Meetings • 22 Sep 2011

Heips taas!

Tänään, 22.9., kokoonnuimme taas OPKH:n kanssa kokoustamisen merkeissä. Kokouksessa läsnä oli tänään OPKH:n jäsenten lisäksi kaksi hallituksen ulkopuolista henkilöä, sekä Pärskeiden toimittaja. Muistutukseksi sanon, että kokouksemme ovat avoimia ja oppilaskuntalaiset ovat tervetulleita niitä seuraamaan. Jatkossa tulemme myös informoimaan tulevista kokouksistamme näkyvämmin.

Tosiaan, Pärskeisiin on tulossa artikkeli OPKH:n toiminnasta. Kokouksessa vastailimme toimittajan kysymyksiin, sekä kerroimme millaista on toimia koulumme oppilaskunnan hallituksessa ja mitä siihen kuuluu. Ja jos kenellä tahansa ilmenee jotain kysyttävää, saa meihin mielellään ottaa yhteyttä. Tänään myös uuden hallituksen kuvat löysivät tiensä kellarikerroksen ilmoitustaululle :)

Pikkujoulubileet yritetään järjestää maanantaille 5.12., koska tiistai 6.12. on vapaapäivä. Toivotaan, että saamme LeBonkin täksi illaksi käyttöömme!!

Terkkuja,

Markus

 

Kuva: www.pirkkala.fi

 

One Response

  1. punainen kissa

    markus nää on ihanii nää sun kirjotukset:D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>