Hykerryttävän hyytävä Ressuween-muistelma

By Ressun OPKH • Tapahtumat / Events • 6 Nov 2014

Hykerryttävän huikeaa vuorokaudenaikaa opinahjolaiset :3

Perinteisesti on jälleen perinteisen perinnetapahtumamuistelon aika. Kyseessähän on tietysti hall… -siis Ressuween, ja perin huikaiseva tapahtuma olikin!

 

Lilja aaltoselle kiitokset suurimpaan osaan kuvista :3

Kai käväisitte vilkasemassa jo legendaksi muodostunutta kauhukäytävää? Oli muuten karmiva! Sumuisessa käytävässä saattoi rohkea pyytää mystikoilta ennustuksia ja nähdä seinillä verisä jälkiä menneistä ajoista. Uskaliaimmilla oli myös mahdollisuus koetella rohkeuttaan teemaan sopivilla “Slender” ja “Five Nights at Freddy´s” -tietokonepeleillä.

Myös käytävillä tapahtui kummia, kun epäkuolleet valtasivat ala-aulan eeppisellä flashmobillaan. Tapahtuman missanneet löytänevät videomateriaalia Ressun opiskelijakunnan Facebook-sivuilta.

Pohdittiinpa Ressussa kaiken lisäksi vielä hyytävän jännittäviä katoamismysteerejäkin. Leikkimielisesti rakkaan reaalilyseonmme historiaa valottaneet arvoitukset haastoivat opintien kulkijoita, ja ratkaisun löytäneille oli luvassa makoisia palkintoja.

Eivät karmivuudet toki tähän loppuneet. Superlatiivisen kuumottavia olivat myös opiskelijain huikeat asukokonaisuudet. Pukukilpailun taso oli siis kovaakin kovempi. Tästä syystä voittajia olikin yhden sijaan kaksi. Huikeimmat puvustukset löytyivät Natalie Archakovalta ja Miikka Höyhtyältä. Arvannette kuvista, kumpi on kumpi, älykköjä kun olette ;3

Tästä kuvasta kiittäkäämme herra Höyhtyää itseään.

Allekirjoittanut hieman ehosti kuvia Ressuweenin hengessä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahtokee ny! Päheitä ku mitkä! Onnittelut heille ja suurkiitokset iiiiiihan kaikille järjestäjistä osallistujiin. Ei olisi Ressuween ollut yhtikäs mitään ilman teitä.

 

2Spooky4U?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>