Joulukalenterin 15. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2014 • 15 Dec 2014

Oikein spiritualistisen hourahtavaa huomispäivää ressulaisyksiköt. Tänään koulumme astraalifyysishumanistit ovat loihtineet täysin yksisataayksikymmentäprosenttisen tarkan horoskoopin teidän päittenne ilahdutuksiksi.

Oinas (21.3.-20.4.): Tunnet joulupöydässä houkutusta tunkea kinkku lähisukulaisesi sieraimeen. Vastusta kiusausta, sillä se voi tulevana vuonna johtaa tulehtuneisiin sukulaissiteisiin. Yritä löytää tyyneys joulurauhan sanomasta. Myös ristikoiden tekeminen on suotavaa.

Härkä (21.4.-20.5.): Joulun hedonismi sopii härälle oikein hyvin, mutta koita pitää lihaiset himosi kurissa. Jätä siis kinkku tänä vuonna vähemmälle tai kokonaan väliin, sillä niin jokavuotinen ähky ja katumus vältetään.

Kaksonen (21.5.-21.6.): Ota kiinni joulurauhasta, ja jätä suunvuoroa myös lähimmäisillesi. Jouluhan on rauhan ja yhdessäolon aikaa. Saatat vielä miettiä joululahjoja ei-niin-läheisille tutuillesi. Muista, että ruuvimeisseli tai muu työmiesväline on aina hyvä ratkaisu.

Rapu (22.6.-22.7.): Älä itke vaikka saisitkin jouluahjan joka ei miellytä, vaikka se olisikin ruuvimeisseli. Ethän itke muistakaan syistä – jouluna kuuluu iloita. Joulupöydässä ravun kannattaa syödä tuplamäärä luumuja, ettei vatsa ole kovana ahmimisen jälkeen.

Leijona (23.7.-22.8.): Älä juo liikaa hehkuviiniä, se voi johtaa epämiellyttäviin fyysisiin reaktioihin. Kokeile vaatimattomuutta, sillä muutkin haluavat tulla huomatuiksi. Saat mystisen paketin, joka on pakattu hopeiseen lahjapaperiin. ÄLÄ AVAA SITÄ!

Neitsyt (23.8.-22.9.): Joulun pyhinä teet hieman syntiä. Saatat saada aattona muutakin kuin lahjoja, älä kuitenkaan jaa pipareita ihan kaikille. Joulukuusen koristeiden ei ole pakko olla täydellisessä harmoniassa, yritä rentoutua ja päästää irti turhasta täydellisyydentavoittelusta.

Vaaka (23.9.-22.10.): Flirttaileva käytöksesi voi johtaa hämmennykseen suvun jouluaterialla. Räpäytä molempia silmiäsi samaan aikaan, niin se 10 vuotta sitten eronnut setäsikään ei saa väärää kuvaa sinusta. Älä ota tänä vuonna joulupuuroa, sillä todennäköisyys että tukehdut manteliin on erityisen suuri.

Skorpioni (23.10.-22.11.): Kohteliaisuuden nimissä, pukeudu välipäivinä vain lahjaksi saamiisi vaatteisiin. Jos et vaatteita saanut, noudata silti tätä ohjenuoraa. Se lupaa hyvää onnea ensivuodelle. Älä anna periksi kaaosmasennukselle, vaan kuuntele vaikkapa Varpunen jouluaamuna -kappaletta piristyäksesi.

Jousimies (23.11.-22.12.): Sivistä itseäsi välipäivinä joululahjaksi saamillasi kirjoilla. Jos paketista putkahtanut eepos ei miellytä, voit aina yrittää palauttaa sitä kirjakauppaaan rahojen toivossa. Karttuvaa omaisuuttasi voit sijoittaa vaikka uudenvuodentarjoiluihin.

Kauris (22.12.-19.1.): Saatat kyseenalaistaa jouluna olemassaolosi, mutta se on ihan okei. Anna joulun järisyttää kivistä sydäntäsi ja opettele ilmaisemaan itseäsi muillakin tavoin kuin heittelemällä ihmisiä perunoilla. Aattoiltana voit lähteä metsään meditoimaan.

Vesimies (20.1.-19.2.): Vesimiehen on hyvä pysyä tänä vuonna vesilinjalla. Muut nesteet saattavat houkutella, mutta niistä ei seuraa mitään hyvää. Anna arvoa rakkaillesi ja lähetä joulukortit jo tänään. Hopi hopi.

Kalat (20.2.-20.3.): Älä vedä hernettä nenään, vaikka sellaisia joulupöydästä löytyykin. Läheisesi pettää luottamuksesi, mutta älä näytä loukkaantumistasi heti, sillä kosto on suloisempi. Voit toteuttaa itseäsi tekemällä “omaperäisen” muotoisia piaparkakkuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>