Joulukalenterin 19. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2014 • 19 Dec 2014

Tämän päivän luukussa haastatellaan ressunaisten vaimarilautakunnan perustajia ja toistaiseksi ainoita jäsenia, Lotta “Arnold” Rakemaata ja Ida Maria “Bynth” Paulia. Tässä heidän joulufiiliksensä:

Mistäs jouluaterianne tänä vuonna koostuu?

Ida: “Mulla on nyt liinauskausi käynnissä eli syön päivittäin vain yhden soijanäkkärin. Aattona kuitenkin repäsen ja nautin myös puolikkaan avokadon.”

Lotta: ” Mulla taas massakausi. Tavoitteena olisi syödä puoltoista joulukinkkua ja kaksskytkolme kanankoipee aaton ja joulupäivän aikana. Toivottavasti menis suoraan lihaksiin.”

Onko treenimotivaatiota vaikea ylläpitää kun joululoma lähestyy kaikkine houkutuksineen?

Lotta: “Ei tietenkään! Ja on tärkeää muistaa pitää kiinni rajoistaan: jos lankean syömään konvehdin, teen heti perään 40 min extra vatsaohjelman. Joulu suorastaan tehostaa treenaustani.”

Ida: “Samat sanat. Kuusen koristelun lomassakin ehtii vetää muutamia leukoja.”

Mitä toivotte joululahjaksi?

Yhdessä: “Joudumme joka vuosi tätä jankkaamaan mutta jälleen ois päivitettävä koulun kuntoilutiloja. Lisää rautaa ja salin laajennus yllä olevaan kerrokseen. Me mitään juhlasalia tarvita.”

Onko teillä lomaterveisiä ressuille?

Yhdessä: “Muistakaa että jouluna kuuluu rentoutua. Korvatkaa salin tappotreeni esimerkiksi spinningilla aaton kunniaksi.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>