OPKH-kokous 10.10.2011

By Ressun OPKH • Kokoukset / Meetings • 12 Oct 2011

Tjäna!

Ah, syysloma! Noin puolet syyslukukaudesta takana.

Maanantaina 10.10 oli aika taas kokoontua pohtimaan oppilaskunnan etuja ja elämän ihanuutta kokouksen merkeissä.

Monien suureksi pettymykseksi saimme kuulla, että perinteisiä Ressun pikkujoulubileitä ei pystytä tänä vuonna järjestämään OPKH:sta riippumattomista syistä. Suuren selvitystyön tehnyt bilevastaava kertoi, että “Herra LeBonk” on lopettanut yhteydenpidon, ja että muut potentiaaliset paikat ovat loppuun varattuja jouluun asti.
Täysin ilman pikkujoulutapahtumaa emme kuitenkaan jää, vaan bileiden tilalle järjestämme tanssiaiset. Valmisteluja tekevä työryhmä tulee informoimaan tapahtumasta myöhemmin.

OPKH on erityisen innoissaan tulevasta presidentinvaalipaneelista. Kaikki pöytäkirjan lukeneet ovat varmasti kiinnittäneet huomiota kovatasoiseen osallistujalistaan!

Ressuille on avautunut taas uusi mahdollisuus tuoda julki mielipiteitään, sillä Joonas Lehtonen on saanut järjestettyä Ressun lukiolle kumppanuussuhteen Helsingin Uutisten kanssa. Tarkoituksena on, että Ressun oppilaat ja OPKH kirjoittavat HU:n nettisivuille juttuja, joiden ei kuitenkaan tarvitse rajoittua kouluun. Kirjoittaa voi siis käytännössä mistä vain. Jos olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä Herra Lehtoseen.

Ai niin, Halloween on parin viikon kuluttua!
Olkaa ihania ja pukeutukaa karmaisevan persoonallisesti, sillä kolme parasta asua palkitaan ressumaisen huikeasti! ;)

 

XOXO

Markus

kuva: www.keywordpictures.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>