Joulukalenterin 3. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2015 • 3 Dec 2015

Hei!

joulukalenteri1(4)

Kolmannesta luukusta loistaa koulustamme kivenheiton päässä oleva Aleksin joulukatu. Etenkin monille helsinkiläisille ressuille Aleksanterinkadun jouluvalojen syttyminen on merkki joulun alkamisesta. Useat helsinkiläiset kokoontuvat joka vuosi katsomaan, kun kaupunginjohtaja sytyttää valot. Tiesittekö, että ensimmäisen kerran tämän kadun legendaariset jouluvalot sytytettiin vuonna 1949?

Ainakin junalla kouluun tulevat ressut näkevät joulukadun koulumatkallaan. OPKH haluaa kuitenkin haastaa koko opiskelijakunnan käymään kävelemässä Aleksanterinkadulla. Pitkän ja uuvuttavan kello 16.15 loppuvan koulupäivän jälkeen ei ehkä huvita ottaa yhtäkään ylimääräistä askelta matkalla kotiin, mutta Aleksin kauniiden jouluvalojen alla käveleminen tuo lämmintä joulumieltä teille kaikille. Vaikka alla onkin kuvia Helsingin keskustan kauniista jouluvaloista, suosittelemme, että käytte katsomassa niitä myös paikan päällä – näiden jouluvalojen kauneutta ei voi vangita vain kuviin.IMG_0143IMG_0181IMG_0150IMG_0157IMG_0147IMG_0135

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>