Joulukalenterin 4. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2015 • 4 Dec 2015

Hei!joulukalenteri1

Joulukalenterin neljännestä luukusta pilkistää jokaiselle lukiolaiselle tuttu päähine. Tänään, perjantaina 4.12.2015, pieni joukko ressuja sai taas vetää ylioppilaslakin päähänsä ja liittyä alati kasvavaan alumnijoukkoon. Abeilla tämä hetki eli kevään ylioppilasjuhlat ovat jo aivan nurkan takana. Toisen vuoden opiskelijat, etenkin jo keväällä 2016 ylioppilaskirjoituksena aloittavat, ovat varmasti jo miettineet ylioppilaaksi tulemista. Monille ensimmäisen vuoden opiskelijoille valkolakki on puolestaan vielä kaukainen unelma. Mutta entä näiden 3,5 vuoden opiskelijoiden tunnelmat? Miltä tuntuu nyt vihdoin olla itsekin ylioppilas, kun suurin osa ikätovereista ovat vetäneet tuon yleissivistystä osoittavan valkolakin päähänsä jo puoli vuotta sitten? Miltä nyt tuntuu, kun joutuu itsekin jättämään Ressun taakseen ja kääntämään katseensa kohti uusia opiskelupaikkoja ja elämänvaiheita?

IMG_0183

”Mä itkin jo keväällä, kun kaverit lähti, niin mä oon valmistautunut tähän jo puol vuotta.” –Kristiina Makkonen, syksyn 2015 ylioppilas

 

Onnittelut vielä uusille ylioppilaille koko Ressun opiskelijakunnan puolesta!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>