Joulukalenterin 7. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2015 • 7 Dec 2015

joulukalenteri1-3

Joulu lähestyy: rauhan aika, eikö vain? Kuitenkin yhä useammasta keskustelusta nousee esiin paine ja stressi lahjojen antamisesta. Eihän se ole ihme: kun kerta muutkin ovat sinulle hankkimassa niin pakkohan sitä on antaa jotain takaisin. Kukaan ei oikeastaan halua viime hetkellä ostettuja turhuuksia, mutta siihen se yleensä päätyy.

Mikä siis avuksi?

1. Sopikaa kavereitten ja perheen kesken että ei osteta lahjoja, vaan tehdään mielummin yhdessä jotain: käydään syömässä, mennään ulkoilemaan, katsotaan elokuva, käydään teatterissa tai näyttelyssä…

2. Anna itsetehtyjä lahjoja. Kaikilla ei ole kädentaitoja kutoa villasukkia tai nikkaroida linnunpönttöä, mutta itsetehdyn lahjan ei tarvitse olla konkreettinen. Kokkaat sitten mahtavan illallisen tai järjestät grilli- ja saunaillan, kaikki persoonalliset lahjat ovat varmasti tervetulleita.

3. Anna aineeton lahja. Lahjoita lahjansaajan arvostamaan hyväntekeväisyyteen, anna lahjakortti kampaajakäyntiin tai vaikka liput jääkiekko-otteluun.

Hyvää krääsätöntä joulukuuta!

Terveisin Ympäristöraati

https://sites.google.com/site/ressugreenteam/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>