Joulukalenterin 14. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2015 • 14 Dec 2015

Hei!joulukalenteri1-7

Lucian päivää vietetään 13. joulukuuta. Koska 13. päivä sattui tänä vuonna olemaan sunnuntai, oli OPKH:n pakko tehdä muutama niin sanottu innovaatio ja toteuttaa perinteinen Lucia-kulkue vasta tänään, 14. joulukuuta.

Ressun OPKH on perinteikkäästi aina Lucian päivänä kiertänyt koulumme luokkia läpi laulaen suomeksi, ruotsiksi ja italiaksi, ja jakanut opiskelijakunnalle pipareita. Tänä vuonna Lucia-neitona oli  toinen joulukalenteritiimin jäsen, Katri.

Hallitus tekee jatkuvasti työtä opiskelijakunnan eteen, joka on tapauksesta riippuen enemmän tai vähemmän näkymätöntä. Kaikkien kokousten, pöytäkirjojen, työryhmien ja isojen tapahtumaprojektien lomassa haluamme kuitenkin muistaa opiskelijakuntaa arkipäiväisemmillä asioilla. Toivommekin, että piristimme teidän oppituntejanne edes vähän: loppujen lopuksihan me olemme olemassa koko opiskelijakuntaa varten, jotta teidän lukioaikanne olisi mahdollisimman mukavaa.

Ps. Enää 10 päivää jouluaattoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>