Joulukalenterin 17. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2015 • 17 Dec 2015

Hei!

Nimetön piirustus

Joulukalenterin 17. luukussa palataan keskiviikkona 16.12 pidettyyn perinteiseen Xmas Loungeen. Xmas Lounge on joka jouluna järjestettävä tapahtuma, jossa opiskelijat voivat juoda glögiä, syödä pipareita ja joulutorttuja ja viettää aikaa muiden ressujen kanssa. Wanhojen toimikunta leipoi Xmas Loungea varten huimat 250 joulutorttua! Juhlissa myös pidettiin perinteisesti tanssitunti, jossa opeteltiin tänä vuonna tanssimaan boogieta. Lopuksi tanssittiin tietenkin tansseista legendaarisinta – niin kutsuttua liittotanssia. Tanssin alkuperää voi tulla selvittämään halutessaan esimerkiksi allekirjoittaneelta.

Xmas Lounge on yleisesti ottaen ollut mieluisa tapahtuma kaikille ressuille, ja se vetää puoleensa joka vuosi kiitettävän määrän ressuja. Se myös luo mukavasti tunnelmaa joulujuhlaa varten. Ei olekaan siis ihme, miksi Xmas Lounge on yksi koulumme pidetyimmistä tapahtumista.

Alla vielä kuvia eilisillalta!

IMG_0474 IMG_0471 IMG_0469 IMG_0535 IMG_0530 IMG_0499 IMG_0484 IMG_0487

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>