Joulukalenterin 18. luukku

By Ressun OPKH • Joulukalenteri 2015 • 18 Dec 2015

Hei!

rss

Kuten edellisessäkin luukussa, myös tänään palaamme koulun tapahtumiin: tällä kertaa tämänpäiväiseen joulujuhlaan.

Joulujuhla on joka vuosi koulumme ykkösten järjestämä juhla, jonka järjestämiseen nämä opiskelijakuntatoiminnan untuvikot saavat apua vanhemmalta opiskelijalta. Allekirjoittanut pääsikin työryhmän puheenjohtajanpaikalle! Joulujuhla onkin paljon muuta, kuin vain upeat esiintyjämme. Tämänkin päivän kirkkaimmat tähdet olivat tekniikkamiehemme, jotka pelastivat joulujuhlan useampaan otteeseen. Haluan myös sydämeni pohjasta kiittää jokaista opiskelijaa, joka saapui juhlaan. Niin esiintyjien kuin juhlaa valmistelleidenkin sydäntä lämmittää jokainen hymy, naurahdus ja suosionosoitus, jonka he kuulevat. Onko edes parempaa tapaa aloittaa loma kuin ressujen seurassa?

Tässä vielä kuvia tältä päivältä!

IMG_2110 IMG_2075 IMG_2059 IMG_2051 IMG_2050 IMG_2038 IMG_2032 IMG_2026 IMG_2025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>