OPKH-kokous 10.11.2011

By Ressun OPKH • Kokoukset / Meetings • 11 Nov 2011

Hello!

Torstai-aamu, 10. päivä marraskuuta. OPKH aloitti koulupäivänsä kokouksella.
Kokous oli varsin väkilukuinen; paikalla hallituksen lisäksi oli 8 oppilaskunnan jäsentä, sekä vieraat Etu-töölön lukiosta, että Vuosaaren lukion oppilaskunnan puheenjohtaja.

Erityistä kiinnostusta kokousta kohtaan herätti keskustelu Helsingin kaupungin suunnittelemasta kampusuudistuksesta. Keskustelun aikana esiin nousi useita asioita, joihin kaivataan lisätietoa. Ennen varsinaisen käsittelyn alkamista Marlon Moilanen piti selkeän, hyvin havainnollistavan alustuksen, jossa hän painotti uudistuksen olevan vielä suunnitteluvaiheella. Lisätietoa uudistuksesta on tulossa koko oppilaskunnan saataville lähiaikoina. Kokouksen pöytäkirjassa on mainittu muutamia asioita, joihin kokouksessa toivottiin tarkennusta. Ja kuten pöytäkirjassa myös mainittiin, nimitimme kokouksessa työryhmän valmistelemaan lausuntoa aiheesta.

Myös joulu näkyi esityslistassa varsin selkeästi. Ensimmäisenä tapahtumakalenterissa on 5.12 järjestettävät pikkujoulutanssiaiset. Tapahtuman ainoa tarkoitus ei ole tanssiminen, mahdollisuus on myös seurustella ystäviensä kanssa lounge-tilassa. Tanssimusiikkia on tarjolla erilaista; on musiikkia, joka soveltuu perinteisiin joulutansseihin, mutta myöhemmin illalla vaihdetaan uutta vaihdetta silmään ja annetaan vuoro menevämmälle musiikille. Ainiin, puheenjohtajamme Tuomas Sirén on lupautunut pitämään tanssiopetusta pikkujoulutanssiaisissa. Paikalla avoinna myös kahvio koko tapahtuman ajan. Perinteinen joulukorttipaja ja lucia-kulkue kuuluvat myös joulukuun ohjelmaan. 22.12. järjestetään OPKH:n ykkösten ideoima ja toteuttama joulujuhla!

OPKH on myös saanut palautetta toimistaan ja yrittää ottaa oppilaskunnan toiveet huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Jotta pystyisimme tämän toteuttamaan, pidämme seuraavan kokouksemme 1.12. juhlasalissa ja toivomme, että tulette antamaan palautteenne paikan päälle. Myös kaikki muut kokoukset ovat avoimia ja jokaisella Ressulla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Jatkossa julkaisemme myös esityslistan ennen kokousta, jolloin käsiteltävät asiat ovat kaikkien nähtävillä jo ennen kokousta.

 

XOXO

 

Markus

 

Kuva: www.helppimesta.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>