Uudet tuulet puhaltavat/There’s a new sheriff in town

By Ressun OPKH • Blogi / Blog, Luokittelematon / Uncategorized • 22 Sep 2016

Hei rakas opiskelijakunta!

Uusi opiskelijakunnan hallitus on järjestäytynyt ja alkanut kokoustamaan!

Uuden puheenjohtajamme Petteri Hirvosen ja varapuheenjohtajamme Miko Lepistön johtama hallitus on kokoustanut jo kaksi kertaa, ja uuden hallituksen pyörät ovat lähteneet pyörimään kovaa vauhtia. OPKH on myöntänyt tukia monelle koulumme taholle, muun muassa Pärskeille, Wanhojen toimikunnalle ja Abitoimikunnalle. Opiskelijoiden toimikuntien tukeminen on yksi opiskelijakunnan hallituksen toiminnan kivijaloista!

Uuden hallituksen kädenjälki tullaan näkemään jo ensi kuussa, sillä Terveysviikko ja Ressuween lähestyvät kovaa vauhtia! Lisäksi viime vuonna kehitetty tapahtuma Ressuflix ‘n Chill tekee paluun vielä syyslukukauden puolella!

Opiskelijakunnan hallitus toivottaa kaikille ressuille tasapuolisesti mainiota, stressivapaata ja ihanaa lukuvuoden ensimmäistä koeviikkoa!

(Ja abeille ihania kirjoituksia, hyvin ne menee!)

Rakkaudella ja vähäisillä yöunilla, Blogitiimi

 

///

 

Hello dear students!

The new student government has organized and started to hold meetings!

The government led by our fresh president Petteri Hirvonen and our vice president Miko Lepistö has already met twice, and things are rolling well. The student government has for example granted financial aid to the school magazine Pärskeitä, Wanhat board and Abi-board. Supporting student organized activity is one of the fundamental functions of OPKH!

The work of the new government will soon be seen, as October is approaching with a tremendous speed. The Terveysviikko (poorly translated as the Health Week) and Ressuween are going to be the first events organized by our new government, and will without a doubt be something you do not want to miss! In addition to these events, the innovation from last year called Ressuflix N’ Chill will make a comeback during this fall.

The student government, more familiarly OPKH, wishes everyone a joyful, stress-free and wonderful start of the first exam week of this semester!

(And for the abis, wonderful matriculation exams! It’ll be alright!)

With love and insomnia, the blog team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>