Uudet nettisivut avattu!

By Ressun OPKH • Luokittelematon / Uncategorized • 26 Aug 2011

Tervetuloa Ressun lukion oppilaskunnan hallituksen tuliterille nettisivuille! Sivustolta tulet löytämään koulun arkeen ja juhlaan liittyvät tiedotteet, ohjeistukset, kuvat sekä muun joka ressulle tarpeellisen informaation. Ressunopkh.fi tarjoaa myös viikottaiset ruokalistat sekä OPKH:n oman blogin, jossa hallitus kertoo kuulumisistaan, päätöksistään ja muista ajankohtaisista asioista. Sisältöjen kommentointi on sallittua ja suotavaa!

Welcome to the brand new web site of Ressu upper secondary school’s student council! On the site you will find information about upcoming events and stories about the past ones. Weekly menus of the school cafeteria will also be published. Commenting the posts is allowed and desirable!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>