Valokuvauskilpailu

By Ressun OPKH • Tapahtumat / Events • 11 Apr 2012

Ensi viikolla starttaavan kulttuuriviikon innoittamana ressussa järjestetään valokuvauskilpailu! Aiheena on MUOTO. Voit osallistua haluamallasi teoksella kisaan tuomalla digitaalisen ja paperiversion Koppiin viimeistään 17.4. klo 14:30. Digitaalisen version voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jessicasalminen@windowslive.com tai tuoda muistitikulla Kopin koneelle.

Äänestys suoritetaan facebookissa oppilaiden toimesta. Äänestyksen voittanut julkistetaan perjantaina. Voittajalle luvassa huima palkinto! Teoksia voi käydä myös ihailemassa kuvisluokan edessä.

***

In the honour of Culture week, Ressu will be organising a Photography Competition! The theme is SHAPE. Leave your creative work in the Koppi latest 17.4. at 14:30. The work should be submitted both in digital version and on paper. The digital version should be sent by email at jessicasalminen@windowslive.com (do not forget to mention your contact details!) or by transferring the phtos into the computer in Koppi via memory stick.

Voting will happen on Facebook among the Ressu students, and the winner will be announced on Friday. The photos will also be displayed infront of the Art classroom. And of course an Awesome prize for the winner!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>