Olipa kerran OPKH-blogi

By Ressun OPKH • Blogi / Blog • 24 Aug 2011

Olipa kerran oppilaskunta. Oppilaskunta oli suuri ja viisas, mutta oppilaskunnalla oli ongelma. Oppilaskunta ei tiennyt mitä tapahtuu, ja oppilaskunta halusi muutosta.

Niinpä niin. Käsillä olevasta hetkestä voisi kertoa vaikkapa pienen sadun; kirjoitan nimittäin ensimmäistä päivitystä Ressun OPKH:n upouuteen blogiin!

OPKH on tähän asti ollut ehkä joillekin kuin satuhahmo; monille tuttu, mutta jollain tavalla mystinen. Epätietoisuus esimerkiksi OPKH:n tehtävistä on välillä ollut huomattavan suurta ja toisinaan olen minäkin kuullut kommenttia epäselvästä tiedotuksesta tapahtumiin liittyen. Tänä vuonna onkin yksi vuoden päätavoitteista ollut tiedotuksen ja avoimuuden lisääminen, ja sen eteen on tehty monenlaisia uudistuksia. OPKH:n pöytäkirjat ovat olleet esillä niin OPKH:n ilmoitustaululla kuin nettisivuillakin. Tapahtumista on tiedotettu perinteisen paperimainonnan ja kuulutusten lisäksi entistä tehokkaammin myös RO-tuokioissa, ja näissä tiedotuksissa on panostettu eritoten englannin kielen käyttöön. Tiedotus on myös siirtynyt entistä enemmän sinne, missä suuri osa ressuistakin aikaansa viettää; infoa on saanut kohta jo kahden vuoden ajan oppilaskunnan omalta Facebook-sivulta – ja saa nyt myös täältä blogista.

Tavoitteenamme on saattaa kaikkien kiinnostuneiden tietoon, mitä me oppilaskunnan hallituksessa oikeasti teemme – ja myös miten ja miksi. Tulet löytämään blogista tiedotuksia tulevista tapahtumista, mutta myös kertomuksia siitä, mitä kaikkea oppilaskunnan hallitus koko oppilaskunnan eteen todella tekeekään. Kaikki päivitykset ovat OPKH:n jäsenten kirjoittamia, joten blogi on mainio keino päästä kulissien taakse ja lukea asioista, joista et muuten ehkä tietäisikään!

Täten toivonkin todella, ettei OPKH enää kauaa näyttäydy kenellekään satuhahmona, etenkään sinä ilkeänä äitipuolena tai hämäränä, pahansuopana mörkönä. Jos itse saisin (ja minun täytyisi) päättää, voisi OPKH olla vaikka se prinssiksi muuttuva sammakko, jolle jotain antamalla saa varmasti jotain mukavaa takaisin. Pussailemaan meitä ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä, vaan riittää että avoimin mielin on hallituksen lisäksi myös koko muu oppilaskunta!

Sen pituinen se.

– Joonas, PJ

Kirjoitus siirretty sivustolle OPKH:n entisestä blogista, jossa julkaistu 12.4.2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>