TERVEYSPÄIVÄ 18.9.2012

By Ressun OPKH • Tapahtumat / Events • 26 Sep 2012

Uusi lukuvuosi ja uudet kujeet täällä bloginkin puolella, jos ei muuten niin kirjoittajien vaihtumisen osalta ainakin! It-vastaaviksi on tälle vuodelle valittu kolme ykköstä (Lilja Aaltonen, Paula Pirinen ja Topias Keskitalo), joista ensimmäisenä mainittu kirjoittelee nyt ensimmäistä kertaa tänne blogin puolelle.

OPKH järjesti viikko takaperin jälleen kerran Terveyspäivän piristämään kanssaopiskelijoiden syksyä. Ohjelmaan kuului energisten ja muutaman luokan kierrettyään myös melko hikisten hallituslaisten aamujumppa, sekä tietenkin myös tällä kertaa Ruttiksessa järjestetty kortsujuoksu, jonka voittajaksi kiivaan taiston jälkeen selviytyi Lauri Wallin. Onnekkaimmille ja nopeimmille riitti jakoon kortsuja, ja paikalle saapumattomat saivat lohdutukseksi ainakin purkkaa, porkkanoita ja kurkkua. Uutuutena tänä vuonna olivat allekirjoittaneen ja Lotta Mäkisen taiteilemat terveysfaktalaput, joita voi edelleen käydä kurkkimassa koulun käytävillä!

Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, nauttikaamme myös päivän aikana haalitusta kuvasaldosta.

Etenkin ykköset vaikuttivat aamujumpan alkaessa jokseenkin hämmentyneiltä, mutta alkuihmetyksestä toivuttuaan porukka kuitenkin lähti messiin jumppailemaan!

Mikäli jalkojen ja käsien heiluttelu ei osunut täysin kohdalleen, niin ainakin viimeistään nenän pyörittelyssä kaikilla oli jo homma hallussa.

Ruokiksella siirryttiin sitten Ruttopuistoon, jossa kaunis ilma onneksi suosi sekä kortsujuoksun osanottajia että yleisöä.

Toivottavasti kaikilla ressuilla oli hauska ja onnistunut terveyspäivä! OPKH kiittää ja kuittaa :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>